+27 82 056 2029

93 Greenvale Village

· Residential ·   Hillcrest, KZN·   2012

Designed and build by David Baker, this 4 bedroomed home in the picturesque Greenvale Village housing estate was completed in  just 4.5 months.

The design was restricted by a stringent set of estate guidelines. Nonetheless, the 2 storey building stands proud at the crest of the estate and seems to suck in the vast landscape of the Shongweni valley sprawling  below. The open plan lounge/dinng/kitchen area is broken by the all-timber staircase that gently ascends to the floor above where 3 of the 4 bedrooms face the views and the valley below.

Sed vehicula risus ac purus interdum tempus. Aenean commodo dignissim nisl, vitae posuere elit finibus nec. Cras fermentum rhoncus cursus. In bibendum cursus ex. Maecenas ac mauris et diam elementum vulputate vel vitae arcu. Pellentesque velit nisl, vulputate id aliquam dignissim, tincidunt ut orci. Donec malesuada iaculis lobortis. Quisque nunc tortor, dignissim fermentum leo a, tincidunt finibus magna. Nulla arcu nisi, molestie quis nulla ultrices, consequat eleifend arcu. Proin interdum, nisi sit amet hendrerit efficitur, nibh enim sollicitudin enim, in aliquet ipsum nisi sed mi. Cras faucibus tortor ut massa porta, ac fermentum nisi bibendum. Quisque iaculis aliquam tortor, sed efficitur turpis tempor vehicula. Suspendisse potenti. Vivamus faucibus fringilla eleifend.

Aliquam efficitur accumsan lectus vel auctor. Suspendisse potenti. Vivamus scelerisque egestas magna et volutpat. Sed viverra nisi libero, id luctus tellus rutrum at. Suspendisse eget finibus libero. Nulla vel auctor urna, et porttitor eros. Donec interdum est et orci sodales, sed consequat est fringilla. Vestibulum nec dapibus leo, eu pretium risus. Donec purus velit, sagittis vel arcu facilisis, iaculis ultricies felis. Aliquam erat volutpat. Sed ullamcorper, purus eu finibus rutrum, sapien orci aliquet enim, convallis bibendum turpis tellus id tellus. Integer non varius diam, nec feugiat nibh. Curabitur mi nisl, condimentum id sem et, condimentum sagittis sem. Praesent mollis ligula quis arcu mattis fringilla sit amet et arcu.